VÍDEO: Ferrariman es posa la matrícula al front i se’n riu novament de la policia

No és la primera vegada que passa. L’usuari de Tik Tok conegut com a Ferrariman continua guanyant seguidors cometent imprudències al volant i penjant-ho a les xarxes socials. Aquest conductor andorrà ja ha encès la polèmica diversos cops i ara ha decidit passejar-se pels carrers del Principat amb la matrícula del cotxe al cap.

@ferrariman888 En el Ferrari no queda bien la matricula 🤷🏻‍♂️ Así que me la he pegado a la frente 🤌🏻😜😂😂 #andorra #ferrari #risas #cachondeomaximo #tiktok #ferrariman #lentejas #fyp ♬ sonido original – Ferrariman

“Ja hem trobat un lloc on penjat la matrícula”, assegura, i amenaça de passar la frontera andorrana si arriba als 100.000 likes a la publicació. “No sé què en pensarà d’això el meu amic Jaimito Bonell”, assegura en referència al cap de mobilitat andorrana Jaume Bonell.

A principis de maig, el polèmic conductor va encendre les xarxes amb una publicació davant de la seu policial d’Escaldes-Engordany, afirmant el següent: “Que preferiu? Que m’ho gasti amb gasolina i us doni una mica d’alegria a aquest país tan avorrit, o preferiu pagar els sopars i els gintònics dels ministres que tenim?”.