Els alumnes de 2a ensenyança d’Ordino apadrinen una estudiant de Cambodja per quart any seguit

Aquesta contribució permet a la noia seguir amb els seus estudis

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Des del curs 2017-2018, l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Ordino coopera amb l’ONG Infants del Món sufragant l’apadrinament de la Davy Youn, una nena de Cambodja, a partir de les col·laboracions de les famílies d’alumnes de l’escola. En un inici, aquest projecte només es feia a 1r curs de 1r cicle però, progressivament, s’ha anat extensiu a tots els cursos i famílies de l’escola.

Així, aquesta setmana els alumnes membres de la comissió d’accions solidàries del mateix centre han realitzat el lliurament dels diners recaptats el curs passat: 568 euros. Aquesta contribució permet a la noia seguir amb els seus estudis. A més, com que la recaptació aconseguida supera el finançament necessari per a la seva escolarització, la resta dels diners es destinaran a la compra d’aliments bàsics per a la comunitat amb la que treballa l’ONG a Cambodja.

Franz Armengol, president de l’ONG Infants del Món a Andorra, ha recollit el xec en nom de l’entitat i ha valorat molt positivament que des de les escoles es treballin iniciatives solidàries a través d’aquest tipus de projectes.