Dijous, 25 de juliol de 2024
És notícia

Millores en el manteniment de les carreteres d’Andorra

Avatar photo

També s’ha licitat l’adquisició de diversos ginys i vehicles per a l’Àrea de  Conservació i Explotació de carreteres

Mantenir la xarxa de carreteres del país i millorar la seguretat viària del territori. Amb  aquest objectiu, el Govern ha adjudicat els treballs de senyalització horitzontal de la  xarxa de carreteres d’Andorra, que ha recaigut sobre l’empresa Multiserveis Co Príncep per un import de 189.166,16 euros anuals durant els pròxims quatre anys,  prorrogables fins a un màxim de sis.  

En paral·lel, s’ha licitat la campanya 2023 de pavimentació o reforç de les calçades  de les carreteres general, secundàries i carrers. Es licita mitjançant concurs nacional  amb procediment obert i modalitat de contractació urgent. El plec de bases es pot  descarregar gratuïtament al web de la plataforma de contractació del sector públic.  Es pot sol·licitar informació complementària a l’Àrea de Gabinet tècnic del Ministeri  de Territori i Urbanisme. Les empreses interessades han de presentar les seves  ofertes a la mateixa plataforma fins a les 17 hores del 17 d’agost d’enguany.  

Finalment, també s’ha licitat l’adquisició de diversos ginys i vehicles per a l’Àrea de  Conservació i Explotació de carreteres (COEX). En concret, es vol adquirir un camió  dúmper 4×4 amb bolquet, un raspall frontal, un neteja fitons i barreres, un grup d’alta  pressió i dipòsits d’aigua, una pala orientable per treure neu i un vehicle lleuger 4×4.  Es licita mitjançant concurs nacional amb procediment obert i modalitat de  contractació ordinària. El plec de bases es pot descarregar gratuïtament al web de la  plataforma de contractació del sector públic. Es pot sol·licitar informació  complementària al COEX. Les empreses interessades han de presentar les seves  ofertes a la mateixa plataforma fins a les 15 hores del 18 de setembre d’enguany. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 + 6 =

Notícia anterior

Un accident a l’AP-7 amb 6 vehicles implicats provoca cues quilomètriques

Notícia següent

El govern de Lleida garanteix els compromisos econòmics amb l’AEM

Notícies relacionades