La ministra Maria Ubach es reuneix amb el ministre d’Afers Exteriors de Portugal

La trobada es va produir en el marc de la 76 sessió de l’Assemblea General de les Nacions Unides

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, va mantenir ahir a la tarda una reunió bilateral amb el ministre d’Afers Exteriors de Portugal, Augusto Santos Silva, en el marc de la 76 sessió de l’Assemblea General de les Nacions Unides. La trobada –que va tenir lloc a la seu de la Missió Permanent de Portugal a Nova York (Estats Units d’Amèrica)– forma part de l’agenda de treball d’Ubach, que inclou un seguit de trobades bilaterals amb alts representants d’altres països.

Durant la reunió, Maria Ubach va agrair al ministre portuguès el subministrament de vacunes a Andorra per part de Portugal contra el coronavirus SARS-CoV-2. De la mateixa manera, Ubach va reconèixer el suport de Portugal en el marc de l’Acord d’associació durant la seva presidència de la Unió Europea.

Pel que fa a qüestions multilaterals, Augusto Santos Silva va demanar el suport d’Andorra a les candidatures portugueses als organismes internacionals

Recepció als residents andorrans a Estats Units d’Amèrica, Canadà i Mèxic

D’altra banda, amb motiu de la participació al Debat General de la 76a sessió de l’Assemblea General, també ahir la ministra Maria Ubach va oferir una recepció als residents andorrans als Estats Units d’Amèrica, Canadà i Mèxic. L’acte va tenir lloc a la seu de la Missió Permanent d’Andorra a les Nacions Unides, a Nova York.