La Massana ofereix aquest estiu més d’una quarantena de places de treball per a joves

Amb l’objectiu que es vagin formant i tenir una bossa de futurs monitors que puguin continuar treballant quan siguin majors d’edat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Durant els mesos d’estiu es presenten unes necessitats específiques de personal, sobretot per poder oferir el servei d’Esports d’Estiu i de Setmanes Temàtiques. Per això s’han convocat places de monitor i d’ajudant de monitor, aquests últims són joves de 16 i 17 anys. Des de fa temps, el Comú de la Massana contracta ajudants amb l’objectiu que es vagin formant i tenir una bossa de futurs monitors que puguin continuar treballant quan siguin majors d’edat.

Les sol·licituds s’han de presentar abans de les 12 h del 22 d’abril al servei de Tràmits.

El gruix de les places són per a monitor d’Esports d’Estiu, o Setmanes Temàtiques. Els joves que es presentin a l’edicte hauran de passar unes proves, que aquest any es faran de manera telemàtica, per garantir que estan preparats per a tenir cura dels infants. Amb aquestes places es cobriran les necessitats dels mesos de juliol i agost.

D’altra banda, també s’ha obert convocatòria per optar a les places d’operaris de suport. D’una banda, s’oferten dues places per treballar al departament de Medi Ambient, realitzant tasques sobretot al Parc Natural del Comapedrosa; d’altra banda, també hi ha vuit places a Via pública, on els joves podran treballar realitzant tasques de jardineria i embeliment de la parròquia.

El termini per presentar la sol·licitud es tanca a les 12 h del 25 de març.

D’altra banda, el Comú de la Massana també té obert un edicte per cobrir dues places d’agent del medi natural i f0ns l’1 d’abril hi ha temps per presentar les sol.licituds.

Tots els edictes es poden consultar a la pàgina web www.lamassana.ad, a l’apartat d’edictes.