S’inicien les obres de remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa

L'actuació es realitzarà per trams fins a la parada hivernal

El Comú d’Encamp ha iniciat avui les obres de remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa. Tal i com es va explicar a la reunió de veïns i comerciants i s’ha informat aquesta setmana, s’inicien les obres per poder aprofitar al màxim la temporada d’estiu, ja que al Pas de la Casa durant l’hivern és impossible treballar-hi per questions climatològiques.

En aquesta primera fase, abans de la parada hivernal, s’actuarà en diferents trams, el primer dels quals és des de la cruïlla del carrer de les Pistes fins al número 35 aproximadament. S’hi treballarà fins a mitjans de juliol, procurant les mínimes afectacions possibles als comerciants, i és per això que, no es tallarà el transit mentre durin les obres.

La remodelació completa, d’aquest eix vertebrador de la vila, consistirà en refer el ferm, els serveis, ampliar les voravies, col·locar nou mobiliari, canviar la il·luminació, fer punts de recollida d’escombraries tancats i coberts i reconstruir la caseta de turisme en una nova placeta just a la meitat del carrer, creant un nou espai de dinamització a la part alta a tocar de la zona d’aparcament dels autobusos. L’obra durarà 16 mesos en total i està previst que estigui enllestida a finals del 2022, tenint en compte la parada hivernal.

Per a qualsevol informació addicional els veïns es poden dirigir al Departament d’Obres Públiques i Urbanisme del Comú d’Encamp o bé enviant un missatge al WhatsApp comunal, el 653 200.