Els assistents a l´Andorra Mountain Music han d’anar obligatoriament als punts de control sanitari

Base de la pista de l'Avet de Grandvalira, a Soldeu (Andorra), on es veu el muntatge de l'escenari i el recinte que acollirà l'Andorra Mountain Music. ACN

Andorra Turisme recorda a tots els assistents del concert de Bob Sinclar previst per demà dissabte 10 de juliol que els espectadors han d’acudir obligatòriament abans d’anar al concert a un dels dos punts de control sanitaris ubicats a Andorra la Vella i el Tarter.  

En aquest sentit, és imprescindible que les persones que tinguin una entrada pel concert realitzin aquest tràmit per verificar el seu estat de salut ja que no es permetrà l’entrada al recinte a qui no hagi passat aquest control sanitari amb anterioritat. 

D’aquesta manera, per assistir als concerts de l’Andorra Mountain Music ara serà necessari presentar als punts de control habilitats a Andorra la Vella i a l’aparcament del Tarter el resultat negatiu d’una PCR  o TMA realitzada en un màxim de 72 hores a l’arribada al concert, un certificat de test ràpid d’antígens de màxim 24 hores, el certificat de vacunació completa de la COVID-19 amb almenys 14 dies després de la segona dosi o bé, certificat digital COVID de la Unió Europea. 

Les persones que no disposin d’aquesta documentació hauran de realitzar un test d’antígens ràpid que s’oferirà de forma gratuïta. 

Punts de control sanitari: plaça de Braus a Andorra la Vella i aparcament del Tarter

El punt de control sanitari d’Andorra la Vella està situat a la plaça de Braus i estava habilitat des d’avui a les 18h fins les 22 hores. Demà dissabte estarà obert de 9 del matí a 5 de la tarda. S’hi pot acudir sense reserva prèvia. L’altre punt de control sanitari està situat a l’aparcament del Tarter i estarà obert demà des de les 10 del matí fins les 8 del vespre.

Tota la informació detallada sobre les noves mesures sanitàries que afecten els concerts previstos de l’Andorra Mountain Music es poden consultar a aquí: https://visitandorra.com/ca/andorramountainmusic/tra/