Crèdit Andorrà organitza la conferència online ‘Preparant el 2022. Invertir amb els mercats en màxims’

Tindrà lloc el dimecres 19 de gener a les 18.30 h

Crèdit Andorrà organitza la conferència online ‘Preparant el 2022. Invertir amb els mercats en màxims’, a càrrec de David Macià, CFA, director d’Inversions i Estratègia de Mercats de Crèdit Andorrà Asset Management. La sessió en línia, que tindrà lloc el dimecres 19 de gener, a les 18.30 h, és oberta i s’hi pot accedir fent una inscripció a l’enllaç https://bit.ly/3JsUFw0, que també es troba a les xarxes socials de Crèdit Andorrà.

A la conferència s’analitzarà l’entorn actual dels mercats i les previsions per a l’any vinent. El ponent parlarà sobre els aspectes crítics per prendre les millors decisions d’inversió en el nou any que comença.

Crèdit Andorrà, entitat compromesa amb el servei als clients, ofereix aquestes sessions informatives per posar a disposició de les persones interessades l’actualitat dels mercats financers i aportar informació de suport a l’hora de prendre decisions d’inversió.

El Banc disposa també del blog Research, amb continguts d’actualitat financera i econòmica a càrrec de l’equip d’analistes del Grup Crèdit Andorrà, des d’on s’ofereix l’opció de subscriure’s al servei de newsletter per rebre totes les novetats. També es pot seguir l’actualitat macroeconòmica i de mercats a través del perfil a Twitter (@CAFG_Research).