Sitges obre el termini per l’explotació de les guinguetes a les platges

Amb l’aprovació s'obre el termini de 30 dies naturals per a la presentació de propostes empresarials

La Junta de Govern Local ha aprovat el plec de clàusules per a l’explotació de les guinguetes i els serveis de temporada a les platges de Sitges. El document defineix tant la imatge com els serveis que s’oferiran, així com les condicions que hauran de superar les persones, empreses o autònoms interessats en optar a la licitació.

La Junta de Govern Local (JGL), celebrada telemàticament aquest dilluns, ha aprovat l’expedient de licitació per l’atorgament de les autoritzacions d’ús privatiu de domini públic marítim terrestre, per a l’explotació de les guinguetes i serveis de temporada de les platges del municipi de Sitges. Amb l’aprovació s’obre el termini de 30 dies naturals per a la presentació de propostes empresarials. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el regidor de Platges, Guillem Escolà, presentaran el contingut del nou plec de clàusules, el dimarts 18 de gener de 2022, en roda de premsa.

Paral·lelament, la JGL ha aprovat la pròrroga del conveni de col·laboració entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Sitges, relatiu a l’Oficina Local d’Habitatge per l’any 2022.

La JGL ha donat compte de l’informa de la Tresoreria pel qual es determinen les rendes degudes per l’IAB pel lloguer del Centre de Disseny.