Dijous, 18 de juliol de 2024
És notícia

Torna l’espai de diàleg per a famílies d’adolescents al Rusc d’Andorra la Vella

Avatar photo

El Rusc, l’espai del Servei de Joventut del Comú d’Andorra la Vella, tornarà  a acollir l’espai de diàleg per a famílies d’adolescents a partir d’aquest dimecres, 27 de setembre. Es tracta d’una trobada que es realitzarà regularment un cop al mes i que s’emmarca en el projecte ‘Trobem-nos’, on es realitza una sèrie d’activitats per als joves i dirigides per Yolanda Blanco, psicòloga infantojuvenil del CRAC (servei impulsat pel Servei de Joventut i l’àrea de salut mental del SAAS).

L’Espai de diàleg per a famílies té l’objectiu de resoldre els neguits i els dubtes que puguin sorgir en la convivència. Així, durant la trobada, els participants podran treballar de forma conjunta i col·lectiva, connectant així les diferents famílies perquè puguin trobar solucions i intercanviar informació, arribant a crear un espai de suport.

Per poder participar en aquest espai, les persones han de traslladar de forma prèvia i anònima les preguntes que tinguin mitjançant un enllaç.  Durant la trobada, els participants oferiran respostes o solucions que  considerin, per tal de posar-les en comú i valorar-les. Aquesta dinàmica es fa servir habitualment amb els adolescents sota el nom de “Preguntes anònimes”, i pretén donar un espai de seguretat per compartir inquietuds i neguits, així com experiències per tal d’aportar una solució. La primera trobada es realitzarà dimecres, 27 de setembre, a les 20 h al  Rusc, a l’espai d’informació i dinamització per a joves situat al primer pis de l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila. Les següents tindran lloc el 25  d’octubre, el 22 de novembre i el 20 de desembre.

 

‘Trobem-nos’, l’espai de reflexió per a joves

L’espai de diàleg per a famílies d’adolescents s’emmarca dins del projecte  ‘Trobem-nos’, una proposta del Servei de Joventut dirigida als joves per tal  de donar-los eines per gestionar diferents aspectes de la seva vida. El  passat dimecres, 13 de setembre, va arrancar amb ‘Expressart’.

La primera  xerrada va tractar l’ansietat amb ‘Ecoansietat, l’art i les preguntes a  l’Antropocè’, i seguirà el dimecres, 4 d’octubre, amb ‘I tu, què hi veus? La  mirada fotogràfica’. Seguidament, se seguirà amb el projecte ‘Ansie… Què?, el dimecres 8 de novembre, amb ‘Mengem o ens alimentem? El que  mengem pot influir en la nostra salut mental?’. Continuarà el 6 de  desembre amb ‘Que els exàmens no et rallin!’. Finalment, cada dimecres  el Rusc ofereix un espai de relaxació, de 15.30 a 16 h, per tal que els joves  puguin desconnectar.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

6 + six =

Notícia anterior

La Policia Local de Constantí treballa en la renovació de l’autorització del sistema de videovigilància

Notícia següent

La Bassa de Sabadell supera els 196.000 banyistes aquesta temporada

Notícies relacionades