Andorra entrega la recaptació del 25N a les associacions de dones

Acció Feminista, Associació de Dones d’Andorra i Stop violències han recollit els xecs amb els diners recaptats

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat en funcions, Judith Pallarés, i la secretària d’Estat en funcions, Teresa Milà, han entregat aquest dilluns a la tarda la recaptació de la darrera campanya del 25N a les associacions  de dones del país.

 

Acció Feminista, Associació de Dones d’Andorra i Stop violències han recollit els xecs amb els diners recaptats de la venda i subhasta de les samarretes de color lila i rosa de la Campanya ‘Nosaltres lluitem contra la violència envers les dones. T’hi apuntes? #Maipor25N’.

 

Recordar que el passat 25 de novembre del 2022, i amb motiu del Dia internacional contra la violència envers les dones, l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Ministeri d’Afers Socials, Joventut i Igualtat i el BC MoraBanc Andorra van realitzar conjuntament la campanya amb l’objectiu de donar visibilitat a les accions entorn de la igualtat de gènere i la prevenció de la violència de gènere per tal de sensibilitzar sobre aquesta problemàtica.

 

El 25 de novembre del 2022, el BC MoraBanc va jugar contra l’ICG Força Lleida al Poliesportiu del Govern d’Andorra amb la samarreta de color lila i rosa. Les equipacions originals que van portar els jugadors en aquell partit es van subhastar al portal GolSolidari i la recaptació s’ha destinat íntegrament a les associacions de dones d’Andorra.