Dijous, 20 de juny de 2024
És notícia

Andbank se suma al segell Llum Verda de FEDA

Avatar photo
El distintiu té una validesa de dotze mesos, que comencen a comptar des del moment del lliurament

Andbank s’ha sumat al segell Llum Verda emès per FEDA. Aquest segell identifica les empreses que han certificat l’origen renovable de l’energia elèctrica que consumeix i que l’ús de l’energia que utilitza és 100% renovable.

En aquest sentit, l’empresa confirma el compromís amb l’ús de les energies menys contaminants, la reducció de la petjada ambiental i dels gasos contaminants, i un estalvi important de les emissions de CO₂ a l’any.

Aquesta iniciativa mostra la trajectòria de l’entitat enfocant el seu compromís en la reducció de la petjada de carboni, l’eficiència respecte als consums i els residus i en la lluita contra el canvi climàtic, segons reivindiquen a través d’un comunicat.

La directora adjunta de negoci d’Andbank, Marta Bravo, destaca que “l’entitat va començar a Espanya amb el model de banca compromesa, amb l’adhesió als Principis d’Inversió Responsable (PRI per les seves sigles en anglès) i ara a Andorra amb un segell autòcton, però amb la intenció de continuar ampliant aquest compromís a la resta de països on estem presents”.

En aquest sentit, Bravo ha comentat que “hem estat treballant per l’obtenció d’aquest segell, i ara hem d’enfocar-nos a assolir altres objectius, alineats sempre amb un model de banca compromesa amb les bones pràctiques de sostenibilitat global”.

Per la seva banda, des de FEDA han explicat que el segell Llum Verda és una proposta perquè les empreses puguin mostrar la seva implicació amb la sostenibilitat. En aquest sentit, han indicat que l’Oficina de l’energia i el canvi climàtic garanteix que cada kWh certificat ha estat produït amb una font renovable i té l’objectiu d’incentivar la producció. El distintiu té una validesa de dotze mesos, que comencen a comptar des del moment del lliurament.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

6 joves assalten, roben i agredeixen un home a l’Hospitalet de Llobregat

Notícia següent

El subdelegat del Govern visita Calafell pels treballs de regeneració de la platja

Notícies relacionades