Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

L’alcaldessa de Tortosa referma la necessitat d’executar l’ampliació de l’hospital

Avatar photo

Meritxell Roigé s'ha reunit amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, per seguir treballant en les qüestions pendents al municipi

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha insistit avui en la necessitat que té la ciutat i el territori per disposar d’un hospital de referència amb totes les condicions. Per a això ha demanat al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, la major celeritat del Govern per fer possible l’ampliació acordada.

L’alcaldessa ho ha refermat coincidint amb la visita que el conseller ha fet a la ciutat, durant la qual han mantingut una reunió a l’ajuntament. “Cal que s’actue ja per fer possible esta ampliació. És un projecte molt important i cal que l’ampliació siga efectiva”, ha dit.

Roigé ha explicat que a l’última comissió tècnica, que es va desenvolupar al principi d’esta setmana, van quedar resoltes diverses qüestions relacionades amb el projecte d’ampliació. Una d’estes, la reubicació del dipòsit d’aigua en un solar d’equipaments de la zona del Parc Nivera quan s’haja de traslladar del seu emplaçament actual.

A la mateixa reunió, l’alcaldessa i el conseller han tractat altres qüestions en matèria de salut que afecten al municipi, com ara la construcció del nou consultori de Jesús per al qual, segons ha detallat Meritxell Roigé, el conseller ha garantit que “no té aturador”.

També, el paper de la Clínica Terres de l’Ebre i de l’hospital de la Santa Creu de Jesús, els dos equipaments de titularitat municipal, per seguir mantenint la col·laboració amb el departament de Salut tal com ha passat durant tota la pandèmia. Roigé i Argimon també han analitzat la possibilitat de crear uns estudis de medicina al Campus Terres de l’Ebre de la URV, “molt necessaris per seguir portant talent al territori”, ha afegit l’alcaldessa.

Coincidint amb la visita a Tortosa, este dimecres a la tarda també han visitat el nou accelerador lineal ubicat al complex assistencial de l’hospital de la Santa Creu. Un aparell amb la tecnologia més innovadora, que permet fer els tractaments de càncer als pacients de les Terres de l’Ebre amb més precisió i rapidesa, i sense que s’hagen de desplaçar a hospitals de fora del territori.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

A presó per robar en domicilis de Barcelona

Notícia següent

La regidoria d’Esports de Solsona obre la convocatòria d’ajuts per a entitats i el foment de l’esport de base

Notícies relacionades