La regidoria d’Esports de Solsona obre la convocatòria d’ajuts per a entitats i el foment de l’esport de base

Hi ha temps per presentar les sol·licituds de subvenció fins al 8 de novembre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La regidoria d’Esports de Solsona ha convocat les línies d’ajut d’aquest any per a entitats i el foment de l’esport de base. Les bases, que preveuen les subvencions ordinàries, les directes o convenis i les extraordinàries, no varien respecte de l’any passat i tenen una assignació pressupostària total de 20.000 euros. Hi ha temps fins al 8 de novembre per presentar les sol·licituds.

Les subvencions ordinàries s’atorgaran per l’organització d’activitats esportives al municipi i per al foment de l’esport de base federat. La fórmula d’ajut directe o conveni correspon als pactes que configuren una línia de cooperació entre l’entitat i l’Ajuntament. Finalment, es pot sol·licitar una subvenció extraordinària per a una activitat puntual no previsible en la programació anual –la seva concessió resta condicionada a la disponibilitat pressupostària municipal.

El termini per presentar les sol·licituds d’ajut es tancarà el 8 de novembre i l’Ajuntament respondrà les peticions durant els deu dies següents a la finalització del termini. La data límit per justificar l’ajut serà el 29 de novembre.