Obre un nou restaurant a Amposta, el segon de la cadena a les Terres de l'Ebre

Amb aquesta nova obertura, Amposta fa un pas més en la seva aposta per atraure projectes de restauració d’alt nivell

07 d'octubre de 2025 a les 16:46h
Actualitzat: 07 d'octubre de 2025 a les 17:25h

L’espera s’ha acabat: demà obre oficialment el nou restaurant K10 d’Amposta, la nova aposta gastronòmica de la cadena japonesa que ja ha triomfat a Sant Boi, Tarragona i Roquetes. El local, situat a les antigues instal·lacions del supermercat Plus, disposa de més de 1.200 metres quadrats i es preveu que es converteixi en un dels espais de restauració més grans i moderns de les Terres de l’Ebre.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, va visitar fa uns mesos les instal·lacions i va compartir a les xarxes socials les primeres imatges del local, mostrant el seu suport i entusiasme per la nova obertura. 

Un espai futurista amb capacitat per a 300 persones

El nou K10 manté l’estètica característica de la marca, amb un disseny futurista, il·luminació moderna i taules automatitzades que recorden els grans restaurants asiàtics de les capitals europees. Segons els responsables, el local tindrà capacitat per a prop de 300 comensals, fet que el converteix en un dels restaurants de major aforament de la comarca.

Menú il·limitat a preus assequibles

El K10 destaca pel seu menú japonès il·limitat, que permet degustar una àmplia varietat de sushi, plats calents i especialitats orientals. Els preus se situen en 16,95 € de dilluns a divendres al migdia i 22,95 € de dilluns a dijous a la nit. Els caps de setmana i festius, el menú té un cost de 23,95 €, sense beguda ni postres incloses.

restaurant-japones-k-10

Una aposta pel dinamisme gastronòmic d’Amposta

Amb aquesta nova obertura, Amposta fa un pas més en la seva aposta per atraure projectes de restauració d’alt nivell, a la vegada que es generen llocs de treball, dinamitzen l’economia local i situen la ciutat al mapa gastronòmic de Catalunya.

La inauguració oficial tindrà lloc demà, 8 d’octubre, i s’espera una gran afluència de públic. Els primers clients podran gaudir d’una experiència culinària que combina tecnologia, ambient i sabor japonès.

Sobre l'autor
Maria Lorenzo foto
Maria Lorenzo
Veure biografia
El més llegit