Més de 120 jugadores de bàsquet participaran a l’11a Campus Winners

El campionat d'alt rendiment tindrà lloc a Amposta del 10 al 31 de juliol en tres torns diferents

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Entre el 10 i el 31 de juliol, més de 120 jugadores de bàsquet d’alt rendiment, repartides en tres torns, visitaran Amposta per participar en l’onzena edició del Campus Winners. Serà el novè any consecutiu que aquesta cita esportiva té lloc al Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre d’Amposta i que ha atret esportistes de les Canàries, Balears, Madrid, Andalusia, País Basc, Navarra, Galicia, el País Valencià o França. Francesc Canals, fundador i responsable del Campus Winners, ha posat en valor el fet que moltes de les jugadores repeteixen.

“Les famílies estan contentes amb el Campus i ho estan, no només per l’organització, sinó també per les instal·lacions que es troben a Amposta, tant pel que fa a les instal·lacions esportives com a la residència”, afegia Canals, tot destacant que “la infraestructura d’Amposta a nivell esportiu s’adequa a l’alt rendiment, és un luxe ser aquí”. Canals també ha volgut agrair la bona sintonia amb l’equip humà de l’Ajuntament a l’hora d’organitzar el Campus.

 

Enguany, una edició més, l’empresa Remsa, a través de la seva àrea de Responsabilitat Social Corporativa patrocinarà l’activitat, “perquè és una activitat que s’alinea amb els nostres valors i que a la vegada posen Amposta i el territori al mapa”, deia el representant de Remsa, Didac Tomàs. Com a patrocinadors, Remsa cedeix tots els drets d’esponsorització a la marca Amposta Ciutat Esportiva amb l’objectiu de reforçar la imatge de la ciutat pel que fa a l’esport i donar més activitat econòmica amb altres possibles activitats.

L’alcalde en funcions d’Amposta, Adam Tomàs, ha agraït la confiança de l’organització del Campus Winners per repetir per novè any consecutiu a Amposta, i ha destacat que “és mostra d’allò que volem com a Ajuntament, sota el paraigua d’Amposta Ciutat Esportiva, de fer activitats que projecten la nostra ciutat, que atrauen visitants i que a la vegada tenen el component social i de promoció de l’esport femení”.