El CC Montigalà inicia el mes de juny amb l’acció ‘Rumb illa deserta’

El centre comercial activa un divertit joc en el qual sortejarà premis com una Nintendo Switch, auriculars sense fils, un dron i fins i tot targetes regal

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El centre comercial Montigalà celebra l’arribada del mes de juny a través de l’acció ‘Rumb illa deserta’, un divertit joc digital en el qual els participants hauran de triar tots aquells objectes que s’emportarien a una illa, en cas d’haver de fer la maleta.

El sorteig, que Montigalà realitza juntament amb altres centres comercials i en el qual es podrà participar fins al pròxim 22 de juny, permet al guanyador obtenir aquells premis que hagi inclòs en la maleta, d’entre tots els que es donen a triar.

En aquest sentit, totes aquelles persones que desitgin participar podran fer-ho a través de la web del centre comercial, on trobaran el joc i tindran l’oportunitat d’incloure en la seva maleta fictícia aquelles opcions que s’emportarien a una illa deserta, i que podran conseguir en cas de guanyar el sorteig.

Entre els premis, Montigalà sorteja uns auriculars sense fils, una barbacoa, un ebook, un dron, una càmera esportiva, una Nintendo Switch OLED, un flotador gegant, un estoig de llibres i fins i tot dues targetes de 100 euros per a gastar en Carrefour.

D’igual manera, entre tots els premis, cada persona podrà incloure en la seva maleta un total de tres, que es diferenciaran mitjançant stickers dins del mateix joc.

Una vegada finalitzat el termini de participació, el sorteig es realitzarà el pròxim 23 de juny per a donar principi a l’estiu d’una forma divertida i dinàmica al costat de la resta de promocions i accions que es duran a terme en el centre comercial.

A més, el Montigalà celebrarà també aquesta setmana el Dia del Donant d’Òrgans i Teixits. D’aquesta manera, el dimecres dia 7, de 10 a 14 hores, l’ONG ALCER Barcelona durà a verme un homenatge en el centre comercial als donants d’òrgans gràcies a la generositat dels quals es pot salvar la vida a tantes persones i que ha situat al país líder mundial en la donació d’òrgans i teixits durant 29 anys consecutius.