Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Junts per Tortosa ampliarà el camí del Lloron per millorar la connexió entre Ferreries i Jesús

Avatar photo

Meritxell Roigé apel·la novament al vot útil per continuar fent créixer la ciutat i perquè Tortosa segueixi progressant

L’alcaldessa de Tortosa i candidata a la reelecció, Meritxell Roigé ha donat a  conèixer un dels projectes que vol impulsar durant el proper mandat, ampliar i  millorar el camí del Lloron, per millorar la connexió entre Ferreries i Jesús. “Volem  generar una nova connexió més directa, més còmoda i més àgil entre la zona  de Quatre Camins i el poble de Jesús”, ha explicat l’alcaldessa, que ha apostat  per millorar el camí i generar “un millor accés amb Jesús, que ajudarà a reduir  el flux de vehicles que han de passar pel centre de la població” 

Roigé també ha recordat alguns dels equipaments creats a la zona, com són  l’Espai Joan Moreira, juntament amb l’hotel d’entitats culturals i també  l’aparcament que vam habilitar, amb un centenar de places. “Però cal recordar  una altra gran fita que hem fet aquest govern, com és la compra dels terrenys  que tenim aquí al costat: 70.000 metres quadrats, dels quals n’hem posat a  disposició 50.000 metres quadrats per tal que el departament de Salut de la  Generalitat pugui construir el nou hospital de Tortosa i de les Terres de  l’Ebre”, ha detallat Meritxell Roigé, qui ha apostat per impulsar la construcció  d’habitatges amb els 20.000 metres quadrats restants. 

 

Des de Junts per Tortosa també s’ha volgut recordar altres projectes del govern  municipal a la zona, com són l’adquisició dels terrenys contigus al complex esportiu WIN Jesús. “Uns terrenys en els quals construirem la pista  d’atletisme, que donarà resposta a les necessitats de les persones que  practiquen aquest esport i també ens servirà per a acollir competicions  nacionals, estatals i internacionals”, ha detallat l’alcaldessa 

Roigé també ha destacat el projecte del camí de Sirga, impulsant conjuntament  amb l’IDECE i a punt de licitar que connectarà també el barri de Ferreries amb  Jesús. L’alcaldessa ha reivindicat també la construcció del quart pont, fet que  suposarà “una aportació important a la mobilitat pel centre de la ciutat” i ha manifestat la voluntat de seguir treballant amb la Generalitat per actuar a la C-12,  reclamant el soterrament de la via al seu pas per Tortosa, que ens permetrà  pacificar i fer més amable la carretera a Ferreries. 

L’alcaldessa ha apel·lat novament a votar a Junts per Tortosa per continuar fent  créixer la ciutat, perquè Tortosa continuï avançant i no torni enrere. “Diumenge  es decideix si continuem per aquest camí de creixement o si tornem al  passat, estem fent progressar la ciutat i fer-li un canvi de rumb ara només  provocarà trencar aquesta bona dinàmica”, ha sentenciat Meritxell Roigé.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Més de 50 artistes de Cambrils exposen les seves obres a la Sala Àgora de l’Ajuntament

Notícia següent

Dues empreses d’Ordino demanen el segell de la reserva de la biosfera

Notícies relacionades