Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Més de 50 artistes de Cambrils exposen les seves obres a la Sala Àgora de l’Ajuntament

Avatar photo

La 42a edició de la mostra col·lectiva s’inaugurarà demà dimecres, 24 de maig, a les 20 hores i es podrà visitar fins al 30 de juny

Un total de 51 artistes de Cambrils exposaran les seves obres la Sala Àgora de l’Ajuntament de  Cambrils. La 42a edició d’aquesta mostra col·lectiva s’inaugurarà demà dimecres, 24 de maig, a les 20 hores, i es podrà visitar fins el 30 de juny.  L’exposició recull una gran varietat de disciplines artístiques, que van des de la pintura i la fotografia, fins al dibuix i la il·lustració, passant per l’escultura i la ceràmica.   

La iniciativa, que té una llarga trajectòria, s’ha consolidat dins el panorama cultural de la ciutat. L’objectiu és impulsar les manifestacions artístiques més properes, km0,  i facilitar l’espai on poder difondre i mostrar la vivesa de la creació, les idees i l’art en general a Cambrils. La mostra pretén ser una plataforma per projectar l’obra dels artistes locals. 

 

Aquesta edició és especial perquè acull el treball d’11 artistes que participen a l’exposició Artistes de Cambrils per primera vegada i passen a formar part de la gran família d’artistes de Cambrils. També cal remarcar la participació any rere any de dos col·lectius cambrilencs: el Taller Fang i Mar i l’alumnat del Taller d’Ort. 

Els i les artistes participants són Agustín Vázquez, Alberto Insa, Anna Martí, Ana Ma Morera, Belen Domingo, Carla de Haas,  Celeste Pérez, Claudia Hartung, Concepción Pallarés,  Conchita Visiedo, Cori Tàrrec, Dera Wells, Dolors Castells, Dolors Ortuño, Dominique Roux, Dora Brown, Elena Negru, Felicidad Gómez, Francesc Marcó, Francia Torres, Gemma Felip, Javier Gálvez, Jesús Gómez, Josep Safont, Josep A. Lidón,   Linda C. Eatenton, Ma Lluïsa Recasens, Lourdes Navarrete, Lucía Perera, M. Núria Forcano, M. Asunción Grifoll, M. Carmen Fernández, M. Carmen Pérez, M. Dolores Samaniego, Marta Fàbregas, Marta Nolla, Martí Mateu, Montserrat Recasens, Nunzia Gallo, Nuri Mariné, Nuria Pons, Pepo Argilaguet, Puy Pinillos, Queralt Osorio, Rafael Rubio, Rosa Mata, Roser Coma, Ruben Taavilla,  Xavi Castellnou, Xavi Ramíez, Xikify.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

2 × 3 =

Notícia anterior

ERC Figueres impulsarà un Pla Estratègic de Cultura per a la ciutat

Notícia següent

Junts per Tortosa ampliarà el camí del Lloron per millorar la connexió entre Ferreries i Jesús

Notícies relacionades