Deltebre adjudica les obres de pavimentació de carrers per prop de 4 MEUR

Les inversions que s’estan efectuant en aquests moments permetran pavimentar el 80% de les vies públiques del casc urbà de Deltebre amb una inversió del voltant dels 6.500.000€

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

La sessió plenària d’aquest mes de juny ha estat marcat per l’adjudicació de les obres de reforç i millora del paviment de diversos carrers del municipi de Deltebre. El cost total d’aquesta actuació s’eleva als 3.940.799,96€ i, conjuntament amb les inversions que s’estan efectuant en aquests moments, i que ascendeixen a 2.500.000€, permetran pavimentar el 80% de les vies públiques del casc urbà de Deltebre amb una inversió del voltant dels 6.500.000€.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha subratllat que “la pavimentació del 80% dels carrers de Deltebre ens permetrà dignificar les vies públiques, com també solucionar un problema que és estructural, mitjançant una inversió històrica que és conseqüència de la gestió rigorosa que estem efectuant des del Govern municipal”.

El portaveu d’ERC Deltebre, Joan Alginet, ha detallat que “comparteixen els fons d’aquest projecte, però no les formes”. En la mateixa línia, el representant del PSC Deltebre, Aleix Ferré, ha explicat que “celebrem la pavimentació que es durà a terme, però no compartim que esdevingui estratègia electoral”. La licitació s’ha aprovat amb els vots favorables d’Enlairem Deltebre i les abstencions del grups d’ERC i PSC.

El plenari també ha aprovat, per unanimitat, la proposta de Correbous 2022 de la Festa Major de Deltebre, la Festa Major organitzada pel CD La Cava, les Festes del Barracot i la Festivitat de Sant Miquel. En aquest punt, l’alcalde ha “agraït tota la feina que estan realitzant les entitats que treballen incansablement per tal que les properes festes siguin inoblidables després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia”.
Mocions debatudes al plenari municipal

En el marc del plenari municipal, també s’han aprovat les diferents mocions; Moció subscrita per Enlairem Deltebre i ERC Deltebre, en defensa dels Jutjats de Pau, aprovada amb els vots favorables dels grups impulsors i l’abstenció del PSC; Moció subscrita per Enlairem i ERC, en relació amb l’aprovació del manifest de l’acord social per l’amnistia i l’autodeterminació, aprovada amb els vots d’Enlairem i ERC, i l’abstenció del PSC; Moció subscrita per Enlairem, ERC i PSC, contra l’ocupació il·legal d’habitatges als municipis de Catalunya, i aprovada per unanimitat; I, finalment, la moció subscrita per Enlairem i ERC per demanar al Govern espanyol el finançament del reforç COVID escolar, aprovada amb els vots dels partits impulsors i el vot contrari del PSC.