Salou reforça el dispositiu de seguretat a les platges durant l’estiu

L’alcalde Pere Granados, el regidor de Seguretat Ciutadana, David González; i la regidora de Platges: Qualitat i Pla d'Usos, Julia Gómez; acompanyats de l’inspector de la Policia Local, José Luís Gargallo, van presentar la Comissaria de Policia de Platja

La Comissaria de Platja de Salou, situada a tocar de la plaça de les Comunitats Autònomes, porta oberta des de principis de juny. En aquest sentit, les patrulles de les platges fa setmanes que treballen. I el servei de salvament i socorrisme va començar a la platja de Llevant per Setmana Santa i ha funcionat de forma continuada fins al dia 1 de juny, data en què es va desplegar a la resta de platges.

Segons l’alcalde, Pere Granados, “cada any, quan arriben aquestes dates i atès l’augment de visitants que té la nostra localitat, incrementem la plantilla de la Policia Local amb agents interins i posant en servei la Comissaria de Platja al passeig Jaume I, per tal d’apropar-la als residents i visitants que decideixen venir a Salou, i oferir-los un bon servei de seguretat, que és un dels elements que més valoren”.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat, David González, que ha explicat que, “per a l’estiu, comptem amb amb 7 dels 14 agents interins de reforç, més 9 agents de plantilla i dos caporals”, ha assenyalat que els serveis més habituals des de la comissaria de platja són petits furts, persones extraviades i resoldre qualsevol problema de la ciutadania. Així mateix, ha destacat l’estreta col·laboració de la Policia de Platja amb les guinguetes. Cal dir que els usuaris poden tramitar les seves denúncies a la platja mateix.