Roquetes ja té nou alcalde, el republicà Ivan Garcia

El republicà Ivan Garcia és el nou alcalde de Roquetes. El fins ara regidor d’Obres Públiques, Serveis i Béns, Turisme, Esports i Gestió Ambiental ha estat proclamat alcalde aquest dilluns, amb sis vots a favor del plenari, d’ERC, i gràcies als vots en blanc dels dos regidors de Junts, els dos regidors del PSC, i el regidor no adscrit. També ha optat al càrrec el cap de llista de Movem, Antonio Hurtado, que ha obtingut dos vots. Garcia s’ha compromès a treballar amb “orgull i responsabilitat” i “de manera ferma i inesgotable” per la ciutat i tots els veïns. “És un somni fet realitat”, hadit, després d’agrair la confiança i el suport que ha rebut de Paco Gas, a qui pren el relleu després de prop de 15 anys a l’alcaldia.

Garcia ha agraït que els vots en blanc dels grups de Junts, el PSC i el regidor no adscrit, Joaquim Llopis, hagin permès la seva elecció com a alcalde i també la confiança i suport dels seus companys de partit, des dels regidors del govern municipal a la secció local d’ERC a Roquetes. Ivan Garcia ha rebut la vara d’alcalde del seu antecessor, Paco Gas, qui ha renunciat a l’alcaldia “per no entorpir” el final de mandat, si la justícia el torna a citar per la causa de desobediència per l’1-O.

El nou alcalde ha assegurat que continuarà sent “un més del grup” republicà que treballa per fer de Roquetes “la ciutat que tots volem”. També ha ofert diàleg als grups de l’oposició als quals ha demanat “actitud positiva i compromesa”.

Ivan Garcia ha recordat que és militant d’ERC des de fa anys però que no va ser fins al 2018, quan a proposta de Paco Gas i Jordi Bausells, va fer un pas endavant per formar part de la candidatura republicana de Roquetes a les eleccions municipals, “una nova etapa” personal i professional que l’ha portat a entomar el repte de rellevar Paco Gas, com a alcalde i com a cap de llista dels pròxims comicis. “Sabia que comportava més pressió però soc una persona que m’agraden els reptes i ho he acceptat amb molta il·lusió i molt respecte, sobretot quan el teu antecessor és Paco Gas, el millor”, ha dit.