Valents considera una falta de respecte la ‘Festa Anti-Reis’ de Manresa

Promoguda per grups pròxims a la CUP i entitats islàmiques de Manresa

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dijous, dia 5 de gener, a partir de les 23h, l’Ateneu Popular La Sèquia i l’entitat AlQwa, organitzen la ‘Festa Anti-Reis’. Durant la festa hi haurà concerts i el sorteig de la llumineta de AlQwa. L’última activitat de la nit començarà a les 3 de la matinada. Totes les activitats es duran a terme en la seu de l’Ateneu Popular La Sèquia.

Eva Parera, presidenta de Valents, ha considerat “una falta de respecte cap a les tradicions arrelades en la nostra societat i que tantes altres societats del món comparteixen. Són molts els nens que aquesta nit esperen amb gran il·lusió l’arribada dels Reis Mags, així com són moltes les famílies que assisteixen a les cavalcades que s’organitzen en milers de pobles i ciutats”. Parera ha afegit “crec que l’any té molts dies en què poder dur a terme festes i tradicions diferents de les arrelades. No és necessari atacar així les tradicions”.

La presidenta de Valents també ha destacat que “sabem que la CUP, Arran i altres entitats antisistema, volen acabar amb les tradicions cristianes i amb tot allò que conforma la nostra civilització. Queda clar que com menys estiguin en el poder o condicionant-lo, molt millor per a les institucions i les nostres societats”.