Solsworking: la trobada al Solsones per a joves en recerca de feina

Per a joves amb estudis vinculats al sector social i/o educatiu

L’Oficina Jove del Solsonès organitza l’11 de novembre la Solsworking, una nova trobada networking, la primera després de l’aturada per la pandèmica. Es tracta d’una jornada principalment per a joves amb estudis vinculats al sector social i/o educatiu. L’objectiu de la iniciativa és facilitar eines a aquests joves per tenir més garanties d’èxit en la seva recerca de feina.

La Solsworking tindrà lloc l’11 de novembre al matí a l’auditori de la sala polivalent de Solsona. Els participants hi podran conèixer de primera mà les entitats socials del territori i els principals canals de recerca de feina. Així mateix, hi haurà una taula d’experiències de joves formats que actualment estan treballant en els sectors social i educatiu al Solsonès. Les persones interessades a participar en la jornada poden omplir aquest qüestionari en línia: bit.ly/Solsworking22

L’any 2019 es va organitzar una primera trobada per donar a conèixer els avantatges del treball col·laboratiu. La jornada s’adreça principalment a joves, autònoms, emprenedors i a microempreses, amb l’objectiu d’establir sinergies entre els coworkers i el món empresarial i, així, descobrir el talent i les oportunitats del territori.

Programa de la jornada:

  • 9.30 h Inscripcions i benvinguda
  • 10.0 h Informa’t: Els principals canals de recerca de feina en els àmbits educatiu i social
  • 10.40 h Escoltem experiències
  • 11.30 Espai relacional amb entitats socials i educatives del territori

La Solsworking s’inscriu en el marc de les accions del Programa Odisseu finançades per l’Agència Catalana de Joventut per fomentar el retorn i la inserció laboral de joves al territori. Les accions desenvolupades des de l’Oficina Jove del Solsonès van dirigides a la població d’entre 16 a 30 anys.