Dimecres, 24 d'abril de 2024
És notícia

Solsona obre la tramitació dels ajuts al lloguer per a persones grans

Avatar photo
El consistori solsoní sol tramitar entre 30 i 40 sol·licituds d’aquesta subvenció els darrers anys

A partir d’avui la gent gran amb contracte de lloguer pot sol·licitar la subvenció que convoca anualment l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. La població de 65 anys o més de Solsona i comarca pot fer-ho telemàticament, o bé presencialment a l’Oficina d’Habitatge de l’Ajuntament solsoní. Segons la tendència dels últims anys, és previst que se’n tramitin entre 30 i 40 sol·licituds.

Aquesta convocatòria s’adreça a persones que tinguin 65 anys fets en la data de publicació de la resolució, el 26 de febrer, o més i que siguin titulars d’un contracte de lloguer amb un import màxim de 600 euros (llindar per a la demarcació de Lleida). Pel que fa als ingressos, la unitat de convivència no pot sobrepassar els 24.301,58 euros anuals (3,05 vegades l’indicador de renda de suficiència del 2022). 

Fins al 27 de març

El termini per sol·licitar aquests ajuts s’ha obert avui i es tancarà el dia 27 de març a les tres de la tarda. Per tramitar-los a l’ajuntament de Solsona, cal recollir la documentació necessària a l’OAC municipal a partir d’aquest dimecres, des d’on també es facilita hora amb les tècniques de l’Oficina d’Habitatge. 

També se seguirà el mateix procediment per a les subvencions al lloguer per als joves de 35 anys o menys. En aquest cas, però, la convocatòria s’obrirà l’11 de març fins al 12 d’abril. Al subapartat d’habitatge del portal web de l’Ajuntament de Solsona hi ha la informació necessària sobre aquestes subvencions: https://www.ajsolsona.cat/arees/habitatge.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’exposició “Cuida’t les dents” s’instal·la a Sabadell

Notícia següent

Es faran treballs de millora a la vorera del carrer Puigterrà de Baix de Manresa

Notícies relacionades