El retorn de la Festa de la Primavera de Vic reuneix més de 500 persones

Més de 60 joves i voluntaris han col·laborat en la Festa que ha posat punt i final a 10 dies d’activitats de la primera Setmana de la Gent Gran de Vic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Festa de Primavera de la Gent Gran de Vic ha reunit més de 500 persones i ha comptat amb la col·laboració i suport de joves voluntaris de diferents centres d’educació secundària de Vic membres de Creu Roja i professionals del camp sanitari.

Després de dos anys d’aturada s’ha pogut tornar a celebrar la tradicional festa de benvinguda de la primavera amb un una missa cantada a la catedral de Sant Pere i tot seguit un dinar de germanor al recinte firal el Sucre de Vic.

L’alcaldessa de Vic, Anna Erra, va adreçar unes paraules a totes les persones assistents agraint la participació en “un homenatge a cadascuna d’elles pel que ha aportat i segueix aportant a la ciutat”. Erra va tenir un record per a les persones que ens han deixat en els darrers dos anys

Primera Setmana de la Gent Gran

La Festa de Primavera ha estat l’acte de cloenda de 10 dies de programació destinada a la gent gran. Més de 30 activitats culturals i esportives, entre altres, per promoure un envelliment actiu i visualitzar la feina que es fa per la gent gran des dels casals, les entitats i el propi Ajuntament.

La primera setmana de la gent gran ha estat possible gràcies al treball conjunt de l’Ajuntament de Vic, entitats, professionals i recursos per a la gent gran que treballen per consolidar Vic com a ciutat saludable i amb qualitat de vida.