Igualada posa en marxa un espai per ajudar a madurar projectes empresarials

Els participants podran accedir a mentoratge, participar a tallers i utilitzar la tecnologia punta de les instal·lacions

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament d’Igualada posarà en marxa un espai de gestació d’empreses per a persones que vulguin impulsar un projecte empresarial, de qualsevol sector però que incorporin les TIC, i que es trobi encara en una fase poc madura. Sota el nom de ‘La incubadora del Tecnoespai’, s’ubicarà a les instal·lacions d’Ignova Tecnoespai, a l’avinguda de Barcelona. Tindrà com a principals col·laboradors l’Associació Tic Anoia i la Universitat de Lleida.

Durant set mesos els dotze projectes seleccionats podran accedir a mentoratge per part de professionals experts, fer xarxa amb altres persones emprenedores per posar en comú l’experiència i participar en tallers formatius grupals en màrqueting digital. També fer ús de la tecnologia punta de l’espai.

El programa, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, arrencarà a finals d’any. Les persones interessades a participar-hi tenen temps fins a finals de novembre per presentar candidatura.