Dissabte, 13 de juliol de 2024
És notícia

Teresa Pallarès: “Amb nosaltres la caixa de l’Ajuntament va augmentar més de 15M€”

Avatar photo
La cap de l’oposició i portaveu de Junts fa balanç del primer any de mandat del nou govern
Teresa Pallarès

Per Teresa Pallarès, el govern municipal no va en la direcció adequada. Així ho afirma la cap de l’oposició a l’Ajuntament de Reus i la portaveu del grup Junts.

Pallarès demana al govern actual que la ciutat canviï de rumb, ja que hauria patit un canvi negatiu. Ho ha fet al Cèrcol de Reus, a la Plaça Prim, davant de més d’un centenar de persones. Critica el rumb erroni que hauria agafat Reus, perquè per l’oposició, no existeix un projecte de ciutat.

Tres factors pel “canvi negatiu”

Per la cap d’oposició hi ha tres factors claus pel qual ara Reus pateix un canvi negatiu amb aquest govern: es paguen més impostos, es pateix més delinqüència i es disposa de menys serveis públics.

Teresa Pallarès Junts

Sobre l’últim punt, l’Ajuntament no té competències sobre el tancament d’una línia d’I3 a l’escola La Vitxeta o la residència de gent gran ICAAS, però culpa a un dels socis de govern, que és ERC, perquè governen a la Generalitat qui és qui té les competències per tancar aquests espais públics.

Pel que fa a la pujada d’impostos, Pallarès remarca que “no entén ni comparteix l’augment “desorbitat” d’impostos” i que aquesta decisió és injusta i perjudica els ciutadans. Esmenta que mentre ells estaven al govern, ho gestionaven de manera eficient i podien observar un ajuntament sanejat i fort per fer projectes.

Amb la seguretat, Pallarès ha estat molt clara: volen una Reus “on tothom pugui anar pel carrer amb tota tranquil·litat, a qualsevol zona de la ciutat i a qualsevol hora”. Assegura que hi ha una preocupació per part dels ciutadans sobre aquest factor. Troba a faltar que l’alcaldessa Sandra Guaita, no sigui més ferma sobre aquest tema i sobre la multireincidència, perquè per la portaveu de Junts “els delinqüents no poden entrar per una porta a la comissaria o als jutjats i sortir per una altra al cap de poques hores”.

Demana també facilitar a les persones grans l’accés a la burocràcia i eliminar la cita prèvia, a més a més d’impulsar la finestreta única.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

4 × 5 =

Notícia anterior
terrassa bar

Un jove pateix un brot psicòtic i apunyala una dona en una terrassa

Notícia següent

Andorra i Catalunya col·laboraran per prevenir i extingir incendis

Notícies relacionades