Salut signa la intervenció de la residència Ítaca Fortuny de Reus

A partir d'avui, STS, Gestió de Serveis Socio-sanitaris, SL garantirà la viabilitat tècnica i aportarà recursos humans per fer-la viable

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Residència Ítaca Fortuny de Reus. GOOGLE MAPS

Avui diumenge, 1 de novembre la Direcció General de l’Autonomia Personal i la Discapacitat va signar la resolució per la qual es declara la intervenció de la residència Ítaca Fortuny de Reus per fer front a la contingència produïda a causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19.

Amb aquesta resolució, des del dia 1 de novembre, STS, Gestió de Serveis Socio-sanitaris, SL assumeix, provisionalment, la direcció i gestió del centre. Les dotacions de personal que siguin necessàries al centre residencial les aportarà STS per tal de garantir la viabilitat tècnica del centre.

Recordem que en data 22 d’octubre es va detectar un brot de COVID19 al centre Ítaca Fortuny de Reus amb 54 dels 69 residents contagiats. Arran d’aquest brot es va fer un cribratge al personal del centre i el dia 24 d’octubre es constata que 20 dels 45 treballadors del centre eren positius segons les PRC realitzades.

A dia 30 d’octubre, a la Residència hi ha 52 residents, dels quals 44 són covid positiu i 8 tenen resultat negatiu. Pel que fa als treballadors 21 tenen resultat positius. Tot i la correcta actuació de la direcció, la manca de personal ha requerit que fos intervinguda.