Reus Promoció ha organitzat avui la 5a edició de la jornada “A Reus fem Comerç!”

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Agència de Promoció de Reus ha organitzat, amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, avui 30 de març a La Llotja, la cinquena edició de la jornada “A Reus Fem Comerç”, adreçada als professionals del sectors comerç, serveis i restauració.

A les darreres edicions celebrades els dies 21 de març, 5 de juliol i 18 d’octubre de 2018 i 28 de febrer de 2019 es van tractar els temes de present i futur del comerç com ara la fidelització dels clients, models de consum i el Top Visual, entre d’altres. Les sessions van ser moderades per professionals del sector en format ponència i posterior debat entre tots els assistents.

En aquesta edició es fan dues ponències a càrrec de Oriol Cesena, director de la consultora Focalizza i expert en la promoció del comerç i les àrees urbanes. La primera ponència, “Reptes del comerç avui en dia” posarà en valor les oportunitats i situació del comerç avui en dia, els nous models per a la dinamització del comerç i l’espai comercial urbà com a model d’enfortiment del sector Al final de la ponència es generarà un debat per tractar aquests temes amb exemples i participants de les Jornades.

La segona ponència “La gestió innovadora d’un comerç”, planteja un espai de debat sobre sobre el context comercial actual i el nou consumidor.

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre aquestes temàtiques a la ciutat de Reus i en el context global.

La regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha posat en valor poder tenir un espai de reflexió i de debat, “que ens permet aturar-nos un moment, compartir neguits i il·lusions, i poder encarar els reptes que tenim al davant d’una manera més estratègica”.