Reus Cultura presenta una botiga renovada d’elements de marxandatge de la Festa Major i del museu

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Institut Municipal Reus Cultura ha presentat els nous elements de marxandatge de la Botiga, vinculats amb la Festa Major i també amb el Museu de Reus. El regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, ha explicat que “el que busquem és l’ampliació i també la renovació dels productes de marxandatge que tenim, amb una clara voluntat de reforçar el sentiment de pertinença a la ciutat i a la cultura de la ciutat”.

La Botiga ReusCultura té un total de 48 productes de sèrie limitada, amb la qual cosa, un cop acabada la sèrie o un cop s’exhaureixin els estocs, es produiran dissenys nous. Amb això la voluntat és anar incorporant novetats a la botiga i que sigui un nou atractiu per a la ciutadania.

El 75% dels productes de la Botiga ReusCultura estan relacionats amb la Festa Major i, la resta, estan relacionats amb els Museus de Reus. De tots els productes, el 70% són productes nous, amb nous dissenys.

Daniel Recasens ha afegit que “una de les particularitats que volem remarcar és que hem estat sensibles a l’hora de seleccionar els productes amb tota aquella oferta que prové de la producció de centres ocupacionals de capacitats diverses de la ciutat. És per això que el 35% dels productes estan produïts pel Taller Baix Camp i Topromi”.

Els dissenys nous són:

  • El Nen a Portici, de Marià Fortuny
  • La Cervoleta, d’època paleolítica, recuperada pel Doctor Salvador Vilaseca l’any 1932.
  • Els gegants: Els Indis, els Vitxets, els Moros, els Negres, els Japonesos i el Carrasclet

El ventall de preus dels diferents productes oscil·la entre els 2 euros i els 18 euros. I a més, amb una compra per valor de 20 euros mínim es regalarà un joc de sotagots de la Festa Major (que té un preu de 6 euros).

Punts de venda
Hi ha dos punts de venda de la Botiga de ReusCultura:

  • A la Casa Rull, de dilluns a divendres de 10:00 h a 14:00 h.
  • I al Museu Salvador Vilaseca, al raval de Santa Anna, de dimarts a dissabtes, de 10:00 a 14:00 h, i a les tardes, de les 17:00 a les 20:00 h.

La venda ha començat aquest dimarts dia 15 de juny i es podrà pagar tant en efectiu com amb tarja de crèdit.

Entrades de la Festa Major
Les entrades per a tots els actes, espectacles i concerts programats per la Festa Major de Sant Pere estaran a disposició de la ciutadania a partir d’aquest dimecres, dia 16 de juny, a partir de les 16:00h.

El regidor de Cultura i Política Lingüística ha apel·lat a la responsabilitat de les persones davant la reserva d’entrades per tal que totes les localitats disponibles estiguin ocupades en el moment de la realització de les activitats.

Per sol·licitar les localitats es podrà fer a través de l’enllaç entrades.reuscultura.cat.