El procés participatiu a l’entorn del Carrilet estrena avui el Punt d’Interacció Mòbil

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El procés participatiu que l’Ajuntament de Reus ha posat en marxa aquesta setmana per obrir un diàleg amb la ciutadania a l’entorn del projecte de transformació urbanística de l’àrea del Carrilet estrena aquest divendres el Punt d’Interacció Mòbil. Serà entre les 16:00 i les 19:00h a l’avinguda del Carrilet.

La posada en marxa dels punts forma part de la fase d’obertura del procés de participació, que consisteix en la diagnosi, el contacte amb el territori i la ddifusió. S’allargarà fins al 10 d’octubre. En aquesta fase es farà difusió del procés de participació i es detectaran les necessitats de la ciutadania en relació a la zona del Carrilet, la qual cosa permetrà fer una diagnosi. Es farà a través d’enquestes online i a presencials. Les presencials es podran fer, precisament, als Punts d’Interacció Mòbil, així com als centres cívics i a les oficines d’urbanisme.

Podran participar en aquesta fase totes les persones de 14 anys o més que tinguin algun tipus de vinculació a la zona del Carrilet (viuen, treballen, desenvolupen activitats. etc.)

Els propers emplaçaments del Punt d’Interacció Mòbil són els següents:

  • Dimecres, 22 de setembre, d’11 a 14 h: Davant del mercat (mercat de marxants)
  • Dijous, 30 de setembre, de 16h a 19h: Parc de Mas Iglesias (sortida escola i institut)
  • Dimarts, 5 d’octubre, de 13h a 15h: Bar de la Facultat d’Economia i Empresa