El Casal de les Dones presenta online del llibre “Dona i poder”, de Jenn Díaz

L’acte comptarà amb la participació de Montserrat Flores, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals

El Casal de le Dones dona continuïtat aquest dijous 12 de novembre als actes de celebració deld 15 anys del servei municipal amb la presentació online del del llibre “Dona i poder” de la Jenn Díaz. L’acte comptarà amb la participació de Montserrat Flores, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals; l’autora del llibre, Jenn Díaz; i la periodista i escriptora local, la Isabel Martínez.

 

«Faig constar que som aquí ben conscients de la nostra posició i situació, i que tenim les eines i la convicció per revertir les dinàmiques del poder. I ho farem», afirma Jenn Díaz. L’autora fa una mirada al passat per recollir les reivindicacions i les lluites de les dones per arribar al poder i ens recorda que encara queda molt de camí per fer. Una anàlisi de la manera de fer política de les dones i un manifest que reivindica el seu poder efectiu dins les nostres institucions.

 

La presentació es farà de manera virtual, a través de la plataforma Zoom. Per accedir-hi cal tenir entrar a l’enllaç següent: https://zoom.us/j/99853706362?pwd=Qk84RlR5VmdCTVorUlQ5aEgxZkYyUT09