Reus Promoció col·labora en l’exposició «Meet Gaudí»

Aquesta exposició és organitzada pel Beijing Zhongchuang Culture Tourism Group i BCN Specialized Works

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dilluns 28 de novembre, s’ha donat a conèixer, la col·laboració/suport de Reus Promoció mitjançant el Gaudí Centre en l’exposició d’art «Meet Gaudí» que es realitzarà en el decurs del pròxim l’any a diferents ciutats xineses.

Aquesta exposició és organitzada pel Beijing Zhongchuang Culture Tourism Group i BCN Specialized Works.

Com a comerciant d’art professional i organitzador d’exposicions d’art a la Xina, el Beijing Zhongchuang Culture Tourism Group ha dut a terme projectes d’art a gran escala, com ara ‘Meeting Impressionism’, ‘Meeting Picasso’, ‘Meeting Dali’, ‘Meeting Ancient Egypt’, ‘Meeting Chagall’ i ‘Meeting Ukiyo-e’.

En aquest cas, l’exposició ‘Meet Gaudi’ s’inaugurarà a Xangai el març de 2023, a la ciutat de Chengdu l’agost de 2023, a Pequín el desembre de 2023 i a Nanquín el maig del 2024. S’espera que l’exposició tingui una durada de 17 mesos, abastant una població de més d’un milió de visitants.

En paraules de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles «Reus, com a bressol de Gaudí i ciutat amb un gran patrimoni modernista, té un paper important donant el seu suport al projecte artístic. Es tracta d’una bona oportunitat per difondre i posicionar  Reus, com la ciutat origen del geni per al públic xinès. Un públic cada cop més interessat en la nostra cultura. Estem explorant també la possibilitat que aquesta exposició obri la porta de possibles col·laboracions futures».

La trobada d’avui, compta amb la presència de directius de les dues empreses organitzadores per tal signar l’acord de col·laboració, que donarà un important impuls a la difusió de  la biografia i les obres del fill més il·lustre de Reus, l’arquitecte Antoni Gaudí, i del nostre Modernisme.