El president de Repsol, Antoni Brufau Niubó, protagonista al Círcol de Reus

La conferència ha estat presentada per Marc Segura, CEO de Solcam Energia i coordinador de la Comissió de Sostenibilitat i energia de la Cambra de Comerç de Reus

44El president de Repsol, Sr Antoni Brufau Niubó,  ha estat el protagonista d’avui a El Círcol de Reus amb la conferència ‘ El futur de l’energia’. Prèviament ha aprofitar per visitar dues joies del modernisme reusenc com són El pavelló dels distingits de l’Institut Pere Mata i la Casa Navàs.

Antoni Brufau, amb gran experiència en el món empresàrial i lligat al sector energètic, mitjançant la mateixa empresa, des de l’any 1996, ha liderat en la darrera època el procés de transformació de la companyia convertint-la en una companyia global de multienergia. Repsol avui dia està liderant la transició  vers un model energètic més sostenible amb l’objectiu zero emissions netes de cara a l’any 2050.

En paraules d’Antoni Brufau: “A Repsol, tenim el ferm compromís de lluitar contra el canvi climàtic. Estem focalitzats en aconseguir la fita, l’any 2050, de ser una companyia totalment neutra en emissions i a això, li estem dedicant tots els nostres esforços”.

Brufau ha afegit que ‘Cap de nosaltres pot qüestionar avui que sense una energia accessible, sense una energia competitiva, sense una energia sostenible, podem generar desenvolupament i benestar a la ciutadania,”

La conferència ha estat presentada per Marc Segura, CEO de Solcam Energia i coordinador de la Comissió de Sostenibilitat i energia de la Cambra de Comerç de Reus.