Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

L’autobús de Vandellòs i l’Hospitalet tanca l’any 2022 amb 36.000 usuaris

Avatar photo

És un mitjà de transport gratuït que connecta els diferents nuclis de població, que transporta l’alumnat de l’interior del municipi a l’institut i que té parada a l’estació de trens

El servei de l’autobús municipal de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va tancar l’any 2022 amb 36.148 usuaris i usuàries. Aquesta és la xifra total de persones que van utilitzar l’any passat aquest mitjà de transport gratuït que ofereix l’Ajuntament per connectar els diferents nuclis de població del municipi, transportar l’alumnat de l’interior del municipi fins a l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant i comunicar l’estació ferroviària de l’Hospitalet de l’Infant. Representa un increment del 6,8 % en relació amb l’any 2021.

De les 15 parades que té l’autobús, la més utilitzada va ser la de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant (8.958 usuaris i usuàries), seguida per la de la benzinera de Vandellòs (5.373) i per la de la Urbanització Infant, que fan servir els i les estudiants, majoritàriament, per anar a l’institut (5.054). Aquesta informació es pot consultar amb més detall en el gràfic adjunt.

 

Els mesos de novembre i maig van tornar a ser els mesos que més persones van fer servir aquest mitjà de transport (3.995 i 3.806, respectivament); i el mes de gener, el que menys usuaris i usuàries va registrar (1.509).

Novament, el dia de la setmana amb més afluència de gent va ser el dimecres.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí, subcampiona del Món

Notícia següent

Arriba la desena edició de la rua infantil de Carnaval de Valls

Notícies relacionades