La Torre del Port de Cambrils s’il·luminarà aquesta nit amb motiu del Dia Mundial contra l’ELA

Cambrils ha realitzat nombroses activitats per donar visibilitat a la malaltia i recaptar fons per millorar la vida de les persones afectades

La Torre del Port de Cambrils s’il·luminarà avui, 21 de juny, a partir de les 21:30 hores amb una projecció amb motiu del Dia Mundial contra l’ELA. La projecció farà servir el color verd que simbolitza aquesta malaltia i inclourà diversos missatges per donar-li visibilita i convidar al públic a implicar-se en la causa.  

Cambrils s’ha convertit en un epicentre de la lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) des que el cambrilenc Sisco Morell va ser diagnosticat amb aquesta malaltia. Des de llavors ell mateix i nombroses persones s’han implicat en l’organització d’activitats solidàries per recaptar fons per seguir investigant i millorar la vida de les persones afectades.  

Entre altres activitats, el passat 15 de maig es va portar a terme la travessia solidària “Swim for ELA” entre Cambrils i Calafat, el 20 de maig el primer sopar solidari per l’ELA de Cambrils va reunir més de 300 persones i el proper 10 de juliol el concert Cambrils Batega recaptarà diners pel càncer i l’ELA.