Dissabte, 25 de maig de 2024
És notícia

La campanya “La bona etiqueta” arriba als Mercats de Reus

Avatar photo
La campanya va començar el mes de març amb un cicle de tallers d’informació alimentària, dirigits a comerciants del secto

La campanya “La bona etiqueta” que es du a terme des de la regidoria de Salut i Esports arribarà aquest mes d’abril als Mercats de Reus, col·laboradors de la proposta. El pròxim dilluns dia 15 i de forma repetida els dies 19, 22 i 26 d’abril, s’instal·larà al Mercat Central una parada visual per donar la informació als consumidors sobre el dret que tenen sobre la informació alimentària. La parada estarà oberta des de les 10:00 h fins a les 12:00 h.

“La bona etiqueta” estarà també al Mercat del Carrilet. Concretament, els dies 17 i 24 d’abril, des de les 10:00 h fins a les 12:00 h.

La campanya va començar el mes de març amb un cicle de tallers d’informació alimentària, dirigits a comerciants del sector, i que es va batejar com: “Les etiquetes en els aliments. Un canal d’informació, per la qualitat i la seguretat alimentària”.

Aquest curs, es va fer a la sala d’actes de l’Antic Hospital, es va dirigir especialment als paradistes dels mercats municipals, ja que, com a gestors d’establiments alimentaris, són responsables de proporcionar informació clara i precisa als clients sobre els productes que venen.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Comuns Sumar: “La Generalitat no ha estat a l’altura amb el patrimoni de Tarragona”

Notícia següent

L’incendi d’un local deixa un ferit greu a Pallejà

Notícies relacionades