El CC del Baix Camp obre inscripcions del programa Jove amb Talent

El programa és gratuït i cal fer inscripció prèvia mitjançant un formulari

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El programa Joves amb Talent, organitzat per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal, engega una nova edició. Després de l’èxit de participació dels anys anteriors, Joves amb  Talent ofereix un nou curs integral d’agricultura regenerativa per a totes aquelles  persones que es dediquen o es volen dedicar a la terra i cultivar-la de manera sostenible. 

Enguany, hi ha programades sis sessions formatives, que començaran dissabte 11  de març a la Febró amb una sessió sobre la fertilitat del sòl i s’acabaran dissabte 3 i  diumenge 4 de juny a Pratdip amb una classe sobre agricultura sintròpica.  

Informació per participar a Joves amb Talent: 

– Tenir una idea de projecte sostenible per treballar la terra o un projecte ja iniciat.

.- Tenir o compartir terres a les comarques del Baix Camp, Alt Camp, Baix  Penedès, Conca de Barberà, Tarragonès o Priorat, o de manera equiparable, ser  demandant del Banc de Terres del Baix Camp o del Priorat.

– Omplir i enviar el formulari per fer la inscripció en  qualsevol de les formacions. La data límit és dimarts 28 de febrer de 2023. – Concertar una entrevista de selecció, on s’escolliran a les persones participants.  Les interessades i els interessats poden proposar data i hora al mateix formulari  d’inscripció.

– Comprometre’s a participar en el seguiment i l’avaluació del projecte, i assistir  com a mínim al 80 % de les sessions programades.