Gairebé 400 alumnes cambrilencs participen als IV Jocs Esportius Escolars

Durant la jornada d’iniciació a l’atletisme, van competir en proves que prèviament havien practicat als centres escolars

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Prop de 400 alumnes de 5è de primària de totes les escoles de Cambrils van participar en la quarta edició dels Jocs Esportius Escolars, que es van celebrar el passat 7 de juny a la pista d’atletisme municipal. D’aquesta manera, després d’haver-se ajornat els darrers anys amb motiu de la pandèmia, es reactiva aquesta activitat esportiva conjunta, organitzada pels diferents centres educatius i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils. 

Durant aquesta jornada d’iniciació a l’atletisme, els nens i nenes van competir en diferents modalitats, posant en pràctica el que prèviament havien après i practicat durant el curs als respectius centres, on també havien confeccionat els dorsals.  

 

Per la seva banda, el Departament d’Esports de l’Ajuntament s’encarrega de la logística i espais esportius: la pista atletisme, l’equipament esportiu, el trasllat en bus, el suport policial pels centres que es traslladen en bicicleta, els serveis sanitaris i les samarretes per l’alumnat de diferents colors per identificar el centre al qual pertanyen. La trobada també compta amb el suport de Comaigua, que instal·la les fonts d’aigua i subministrat la fruita.  

La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha afirmat que “és un goig veure la pista d’atletisme plena de gom a gom amb 400 alumnes del municipi en una jornada d’esport i convivència, i per aquest motiu continuarem donant suport amb aquesta iniciativa i  d’altres”. La regidora ha recordat que, a banda dels jocs escolars, l’Ajuntament també col·labora amb els centres educatius amb el projecte “Cap Infant sense Saber Nedar i que l’objectiu és ampliar-lo amb altres activitats com la vela.