La celebració de les Enramades afectarà el trànsit a Manresa

Hi haurà diferents talls de trànsit que afectaran la plaça Sant Ignasi i els carrers Escodines, Sant Bartomeu i Divina Pastora

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest cap de setmana hi haurà diferents talls de trànsit que afectaran la plaça Sant Ignasi  i els carrers Escodines, Sant Bartomeu i Divina Pastora.

Es comunica que aquest de setmana, amb motiu de la celebració de les Enramades 2023, organitzades per l’Associació de Veïns i Veïnes de les Escodines, hi haurà les afectacions següents:

  • Divendres 9 de juny de les 19 h a les 2 h, es tallarà el trànsit de vehicles de la plaça Sant Ignasi, carrer Escodines i carrer Sant Bartomeu (zona illa de vianants).
  • Dissabte 10 de juny de les 17 h a la 2 h, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer de la Divina Pastora, entre el carrer Francesc Joanola i el carrer Sant Maurici. El trànsit de vehicles es desviarà pel carrer Doctor Llatjós i pel carrer Nou de Santa Clara per accedir de nou al carrer Sant Maurici.
  • Diumenge 11 de juny de les 12 h a les 16 h, es tallarà el trànsit de vehicles de la plaça Sant Ignasi, carrer Escodines i carrer Sant Bartomeu (zona illa de vianants).