L’Escola Municipal de Música de Cambrils celebra la Festa de la Primavera

Durant tota la tarda també es farà una jornada de portes obertes pel nou alumnat i es podrà visitar una exposició dedicada a les dones compositores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) celebrarà la Festa de la Primavera aquest dijous 30 de març amb les actuacions musicals que oferiran els conjunts instrumentals i de cambra de l’escola de 17:30 a 20 hores al pati de l’escola.  

 

Aprofitant la celebració, durant tota la tarda també es farà una jornada de portes obertes per les noves famílies. A més, es podrà visitar l’exposició realitzada per part de l’alumnat sobre les dones compositores, que han estat el centre d’interès d’aquest curs escolar.  

 

Les formacions de l’escola que actuaran a la festa són l’alumnat de Llenguatge musical MIC1 i MIC2, les orquestres OCA i ORCA, els grups de vent Bufa Band, Straccato i Crescendo, els conjunts infantil i juvenil de guitarres, l’alumnat de piano i la Big Band. 

 

D’altra banda, aquests dies l’EMMC tindrà com a convidada una escola de música de Guipúzcoa, que durant la seva estada també oferiran actuacions. Els grups de la Jose de Azpiazu Musika Eskola (Txistularis, acordions, Trikitixa i pandero i Triki/Combo) tocaran a la plaça del Pòsit el divendres 31 de març a les 18 hores  i passejaran en cercavila pels carrers del port diumenge 2 d’abril a les 12 hores.