Reus Cultura presenta un espai web amb tota la informació i oferta cultural

La part més destacada és la que correspon a l'agenda cultural, tot seguit es pot trobar un apartat de notícies destacades

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La regidoria de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus ha presentat un nou espai web amb tota la informació cultural de la ciutat. ReusCultura serà a partir d’ara un espai on poder consultar tota l’activitat cultural que s’organitza a la ciutat de Reus, així com les diferents àrees i equipaments que conformen la cultura reusenca. En un primer moment s’hi podrà trobar tota l’oferta pública, i la voluntat és que s’hi vagin incorporant les diferents propostes ciutadanes, organitzades per les entitats culturals de Reus.

La part més destacada és la que correspon a l’agenda cultural, tot seguit es pot trobar un apartat de notícies destacades i el tercer bloc correspon als diferents àmbits de la cultura reusenca: les festes, els festivals, els Museus, els cicles, els teatres, els equipaments, les biblioteques i la creació.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que “aquest web, que és també una finestra oberta al món, pretén tan sols esdevenir una eina més al servei d’aquest engranatge col·lectiu a través de recopilar, endreçar i mostrar l’activitat cultural de la ciutat”.

Els objectius que s’ha marcat la regidoria per a desenvolupar aquest web són:

– Reforçar la marca de ReusCultura

– Que sigui un punt de trobada de la cultura de la ciutat

– Que permeti endreçar tota l’activitat cultural de la ciutat

– I finalment, que aporti una agenda comuna de la cultura a la ciutat

Amb el llançament del web, que es pot trobar a reuscultura.cat, la regidoria completa el llançament de la marca ReusCultura, present a les xarxes socials, cartelleria i fulletons diversos, i que engloba la programació cultural pública a la ciutat.