El XXIV Concert de Nadal a Castellvell del Camp arriba el 29 de desembre

La vetllada comptarà amb el Cor Noctes, l'Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona i el violí Sebastian Mueller

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El tradicional Concert de Nadal a Castellvell del Camp arriba enguany a la seva 24a edició. La cita, que s’ha convertit en un referent de les festes nadalenques al Camp de Tarragona, tindrà lloc el dijous 29 de desembre, a les 20:30 h, a l’Església Sant Vicenç. El Cor de Cambra Noctes dirigit per Maria Mauri, l’Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona i el violí concertino Sebastian Mueller, tots sota la direcció del prestigiós Alexander Frey, interpretaran obres de P.I. Tchaikovsky (Serenata per a cordes), J.S. Bach (Magnificat), G.F. Händel (selecció del Messies) i un repertori de peces populars nadalenques per gaudir d’una entranyable vetllada.

Els noms propis del Concert de Nadal

Alexander Frey

Per segon any consecutiu, el Concert de Nadal estarà dirigit pel prestigiós director nordamericà, Alexander Frey. Frey, que també és un gran pianista, organista i compositor, fou descrit per Leonard Berstein com “un esperit meravellós”. Versàtil, eclèctic i de profundes conviccions musicals i humanes, actualment és un dels directors més sol·licitats a Europa.

L’Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona

Durant molts anys, l’Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona ha sigut la protagonista del Concert de Nadal a Castellvell del Camp. Està formada per músics del Camp de Tarragona, i d’altres que hi col·laboren, procedents d’altres formacions catalanes, de la resta de l’Estat i d’Europa, com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra del Palau de les Arts de València o la Roya Liverpool Philarmonic Orchestra.

El Cor Noctes

El Cor Noctes de Barcelona, sens dubte, les millors veus per interpretar el ‘Magnificat’ de Bach, una selecció d”El Messies’ de Händel i cançons populars de Nadal. Dirigits per Maria Mauri i Fàbregas, aquests joves cantaires professionals, actuaran per primer cop a Castellvell.

Sebastian Mueller

Sebastian Mueller, actualment un dels principals violinistes de l’escena musical internacional, serà el violí solista concertino de l’Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona. Una bona ocasió per gaudir d’aquest virtuós artista.

Venda d’entrades

Les entrades es poden adquirir de forma anticipada per 10 euros a través de la plataforma eventbrite al web de l’Ajuntament de Castellvell del Camp (https://castellvelldelcamp.cat/concert) i al de ArsAureaSonora (www.aas.cat).