Un restaurant tarragoní incorpora dos robots a la plantilla

És el primer establiment de la demarcació de Tarragona que disposa d’aquesta tecnologia aplicada a la restauració

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El restaurant cambrilenc El Pòsit ha incorporat a la seva plantilla de treballadors dos robots sota els noms de Holabot y Bellabot per tal d’ajudar als seus cambrers en les diferents àrees de treball, especialment en el repartiment i la recollida dels plats. Una aposta per la tecnologia que pot sobtar a més d’un dels comensals que acudeixin a l’establiment perquè segurament és una situació que no s’esperen. Cal destacar que El Pòsit és el primer restaurant de la demarcació de Tarragona que disposa d’aquesta tecnologia aplicada a la restauració.

Els robots ja fa dues setmanes que funcionen i, segons els responsables del restaurant, estan ajudant molts als cambrers i a reduir el pes que suporten durant els seus dies de feina. Des de la seva incorporació, els robots han fet més de 100 km només en viatges de la cuina a la sala i viceversa. D’aquesta manera, els cambrers es poden dedicar d’una manera més profunda i eficient als clients, i no perdre tant de temps amb els trajectes cap a la cuina.

L’empresa fabricant d’aquests robots és PuduTech, que compta amb presència a diferents països com Corea, Àustria, Estats Units, Tailàndia, Corea, Bèlgica, Itàlia i Països Baixos. Segons el diari Infocamp, els seus productes revolucionaris han estat guardonats per nombroses organitzacions de tota mena.