Un bar d’Hospitalet de l’Infant reparteix 4,8 milions del Sorteig de Nadal

Hospitalet de l'Infant ha rebut 4,8 milions i els barris de Bonavista i Sant Pere i Sant Pau de Tarragona 2,4 milions més

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un dels cinquens premis del Sorteig de la Loteria de Nadal ha caigut a Tarragona, venut per l’Administració de Loteries 19 del barri de Sant Pere i Sant Pau de la capital. Es tracta de l’únic premi del Sorteig d’aquest any que ha tocat les comarques de Tarragona.

 

De les 120 sèries del número 38454 que han venut, 80 han anat a parar a un bar d’Hospitalet de l’Infant, deixant 4,8 milions d’euros entre els seus clients. 30 sèries més s’han repartit en una cafeteria de Bonavista, i les 10 sèries restants s’han venut des de la mateixa administració de Sant Pere i Sant Pau. Així, Hospitalet de l’Infant ha rebut 4,8 milions i Tarragona 2,2 milions més.

 

El número 38454 ha estat premiat amb el quart dels vuit cinquens premis del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, dotat amb 60.000 euros la sèrie.

 

Aquest número també s’ha venut a Nava, Astúries, amb 30 sèries; i a Santurtzi, a Biscaia. També ha arribat a Sant Sebastià, Madrid, Màlaga, Saragossa, Valladolid i València. El número s’ha cantat a les 11.58 hores al sisè filferro de la sisena taula.