La Biblioteca Carles Cardó continua el seu cicle de contacontes familiars

El contacontes «La Berta sense por» s’emetrà en obert a les 17.30h

Degut a les darrers restriccions fixades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, les activitats culturals arreu del país han hagut d’aturar-se indefinidament. Aquestes noves mesures han comportat l’aturada de l’activitat als equipaments escènics de la ciutat de Valls, així com els cicles d’actes al conjunt d’espais culturals locals. Entre les programacions que s’han vist afectades hi figuren els contes dels dijous a la Biblioteca Carles Cardó.

Amb tot, la biblioteca reprèn la seva activitat a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Valls amb un nou contacontes familiar, que serà emès en streaming aquest mateix dijous 19 de novembre a la tarda, a les 17.30 hores, i que es podrà recuperar per al seu visionat durant els quatre dies següents.

«La Berta sense por» és el conte que, a càrrec de Teatrem Produccions Teatrals, substitueix la sessió originalment plantejada en la programació presencial i que explica una aventura imaginativa, narrada a la manera de la Carla, perquè agradi tant a petits com a grans, els quals, puguin ser partícips del conte. Una noia anomenada Berta i que era molt valenta havia sentit parlar moltes vegades de la por, però ella no sabia pas quina mena de cosa era. Tenia tantes ganes de saber què era, que un dia va decidir anar-se’n a voltar pel món per veure si la trobava.