S’estrena a Palamós el primer episodi de “Pop up Xef”

Avui a les 22.05 TV3 estrena el programa "Pop up Xef" i Palamós n'és la primera parada

Foodtruck del programa de TV3 "Pop up xef"

TV3 estrena aquesta nit a les 22.05 el programa “Pop up Xef”, presentat pel cuiner Marc Ribas.

En aquest programa, dos cuiners joves i amb molta projecció acompanyaran al Marc en el seu trackfood, sense saber on els porten. Hauran de sortir de les seves cuines habituals per arribar a un poble desconegut i completament nou per ells.

En aquest poble, no només hauran de fer una competició culinària, sinó que hauran de cuinar un estil que capti l’essència de la vila. No cal dir que per això hauran de conèixer el poble, les seves gents i costums, els personatges famosos i, per descomptat, la gastronomia. Per això cada cuiner comptarà amb un ajudant de la localitat.

Una vegada cuinats els plats, hauran de passar pel veredicte de la Meritxell Falgueras i el Santi Villas.

Passeig de Palamós, indret on tindrà lloc la primera edició del “Pop Up Xef” de TV3

La primera edició es farà a Palamós, localitat fàcilment reconeixible per la seva gamba. Nil Bono i Sara Nicolás, dos xefs de primera categoria, hauran de recórrer els carrers de Palamós en busca d’inspiració, acompanyats per l’Antoni, un pescador veterà, i el Tomàs, un jove cuiner palamosí.

Captar l’essència de la vila no serà fàcil, però, els adverteix el Marc Ribas. Doncs Palamós va molt més enllà de la gamba, i a la seva llotja hi trobaran molts més productes de qualitat.