El festival Guant de Valls s’ajorna per les noves restriccions

L'Ajuntament treballa per reprogramar la mostra de titelles

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
El Festival de Titelles Guant, que s’havia de celebrar entre el 3 i 8 de novembre, s’ha ajornat per les noves restriccions acordades pel Govern.

La direcció artística i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls treballen per reprogramar els espectacles, tot i que encara no han decidit les noves dates, que estaran subjectes a la situació sanitària i les mesures que se’n deriven. La venda d’entrades s’atura temporalment i els espectadors que ja disposin de localitats hauran de conservar-les perquè seran vàlides per a les noves representacions de la mostra.

En paral·lel, els teatres de Valls abaixen el teló i s’ajornaran les representacions previstes tal com marca la darrera resolució aprovada pel Govern, que ha entrat en vigor aquest divendres.

Pel que fa a la Biblioteca Carles Cardó només prestarà servei de préstec amb cita prèvia, mentre que el Museu de Valls romandrà obert amb un aforament del 30%, en el seu horari habitual (de dimarts a dissabte d’11 a 14h i de 17 a 20h, i diumenges d’11 a 14h). A més, l’exposició CovidArt continua oberta fins al 29 de novembre. En la mostra onze artistes de la ciutat reflexionen sobre la pandèmia que estem vivint. Així mateix, també es pot veure al museu l’exposició Gonzalo Lindin.