Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

La pista d’atletisme «Marta Galimany» de Valls, homologada pels pròxims 10 anys

Avatar photo
Les instal·lacions esportives podran acollir de nou competicions d’àmbit català des de categories inferiors fins a absolutes, tal com han confirmat els jutges de la Federació Catalana d’Atletisme

La pista d’atletisme «Marta Galimany» de Valls ha estat homologada pels pròxims 10 anys per jutges de la Federació Catalana d’Atletisme prèviament delegats per la Federació Espanyola. Els jutges van estar la setmana passada més de 9 hores enregistrant dades, comprovant que els amidaments actuals després de la reforma del passat 2023 a les instal·lacions esportives s’ajustessin a la nova normativa de l’Associació Internacional de Federacions d’Atletisme (IAAFF). L’objectiu dels jutges era mesurar i certificar que tots els elements de la pista d’atletisme estiguessin dins del reglament actual. 

Amb el vistiplau de la federació i la corresponent homologació de la pista d’atletisme es permetrà portar de nou a terme competicions d’àmbit català des de categories inferiors fins absolutes, dins de les possibilitats de l’equipament, i que les marques que facin els atletes estiguin certificades i validades per jutges.  

Les actuacions per homologar les instal·lacions van començar el juliol de 2023 i el Patronat Municipal d’Esports de Valls va invertir-hi 56.400 euros. En concret, es va realitzar el re-topping o reparació del paviment sintètic del tartà, el repintat de les línies i l’actualització de mesures de tota la pista. A més, també es van instal·lar protectors per a les zones de salts, startings, protectors matalassos, salvaclaus i cercles de llançament. La Pista d’Atletisme de Valls «Marta Galimany», situada al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, va ser inaugurada l’any 2006 i és una de les instal·lacions amb un major nivell d’utilització per part d’esportistes, entitats i clubs atlètics.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 5 =

Notícia anterior

Un nen de 14 anys ferit en precipitar-se d’un col·legi de Reus

Notícia següent

L’espai web Viu l’Estiu recull l’oferta d’activitats de Sabadell

Notícies relacionades